Washington'da nargileciye silahlı saldırı: 3 ölü, 6 yaralı

ABD'nin Seattle kentinde bir nargileciye düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı.

Fotoğraf: Seattle.gov
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Washington eyaletinin Seattle kentinde 20 Ağustos Pazar günü sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı.

Seattle Polis Departmanı, iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini, üçüncü kişinin ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini açıkladı. Mount Baker mahallesinde dün yerel saatle 4.30 sıralarında gerçekleşen silahlı saldırının bir iş yerinde yapıldığı ifade edildi. Anadolu Ajansı, söz konusu iş yerinin bir nargileci olduğu bilgisini paylaştı.

AA'nın polis açıklamasından aktardığına göre, saldırıda yaralanan 22 ve 33 yaşlarındaki iki erkek olay yerinde, 30 yaşında bir kadın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, yaşları 21 ila 38 olan altı yaralıdan birinin durumunun kritik, diğerlerinin iyi olduğunu söyledi.

OLAY YERİNDE 5 SİLAH BULUNDU

Olay yerinde beş adet silah bulunduğunu bildiren polis yetkilileri, saldırının muhtemel şüphelilerine dair bilgi vermedi. Hayatını kaybedenlerin isimleri açıklanmazken, saldırının sebebi araştırılıyor. Seattle Belediye Başkanı Bruce Harrel ise yaptığı yazılı açıklamada, polisin sürdürdüğü yoğun çalışmalara rağmen kentte bunun gibi bir 'trajediye' sebep olabilecek çok sayıda yasa dışı silahın mevcut olduğunu belirtti. (DIŞ HABERLER)