Volkan Demirel'den Christian Atsu mesajı

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Hatayspor futbolcusu Christian Atsu için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Volkan Demirel, "Asla unutmayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Maraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden futbolcusu Christian Atsu için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Atsu’nun depremden önceki akşam oynanan maçta attığı golün videosunu paylaşan Volkan Demirel, "Ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu’yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Şimdi, onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay’ın ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın bir yılı geride kaldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz. Asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Hatayspor'da Ganalı futbolcu Christian Atsu, sportif direktör Taner Savut, altyapı kaleci antrenörü Hüseyin Danahaliloğlu, 14-15 yaş altı futbolcuları Fatin Can ile Hamza Sürer, malzeme sorumlusu Onur Akdeniz ve mutfak çalışanı Suzan Berber, depremlerde hayatını kaybetmişti.

(HABER MERKEZİ)