Volkan Demirel Galatasaray Divan Kurulu'nda alkışlandı

Galatasaray Kulübü'nün şubat ayı olağan toplantısında konuşan Can Çobanoğlu'nun Volkan Demirel'e teşekkür etmesinin ardından salondan alkış sesleri yükseldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Şubat ayı Divan Kurulu Toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıda konuşan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu, Maraş merkezli depremlerde yardımlara destek veren Volkan Demirel'e teşekkür etti. Galatasaraylı üyeler, Volkan Demirel'in adı geçince destek alkışlarıyla konuşmayı kesti.

Çobanoğlu, "Ben Türkiye Futbol Federasyonu'nda iken milli sporcumuz olarak hizmet etmiş olan Volkan Demirel kardeşim ilk işaret fişeğini atmıştır. Gözlerinden öpüyorum" dedi. Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere tüm kulüplere teşekkür eden Çobanoğlu konuşmasında, "Takımı hiç önemli değil. Yüreğindeki ay-yıldız ve bayrak sevgisi, bulunduğu yere hizmet sevgisi önemli. Volkan Demirel'e ve ailesine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

'GÖKHAN ZAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Gökhan Zan'ın yardım çağrılarını da hatırlatan Can Çobanoğlu, "Formamızı giymiş Gökhan Zan'ı unutmuyoruz. Gökhan Zan'a teşekkür ediyorum. Yardım çığlıkları vardı. Bölgeye acil yardım için bu kardeşlerimiz ön ayak oldular. Teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu. 

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Maraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremde sosyal medya hesabından canlı yayın açarak yardım çağrısında bulunmuştu. Demirel, "Lütfen yardım. Ne kadar imkan varsa göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Ne imkanınız varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Çevre illerde de durum aynı, sadece Hatay, Antakya değil. Rica ediyorum, lütfen. Allah rızası için, burada insanlar çok kötü. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz" demişti. (HABER MERKEZİ)