VİDEO

Vizyon: Bugün hangi filmler gösterime girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 film vizyona girdi. 17 Eylül Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

DUVAR - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 film vizyona girdi. 

BABA

Florian Zeller'in Oscar’da "En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Uyarlama Senaryo" ödüllerini alan filmi "Baba" izleyici ile buluşacak. Film, yaşı ilerlemesine ve kızı Anne'nin ısrarlarına rağmen tek başına yaşamakta direnen Anthony'nin hayatını konu ediniyor.

ÖLÜMCÜL LABİRENT: ŞAMPİYONLAR TURNUVASI

Logan Miller, Taylor Russell, Isabelle Fuhrman, Indya Moore ve Holland Roden'in rol aldığı "Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası", kendilerini ölümcül bir labirentin içerisinde hapsedilmiş bir şekilde bulan altı kişinin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

PATRON BEBEK 2: AİLE ŞİRKETİ

İlk filmin merkezinde yer alan Tim ve Ted Templaton kardeşlerin birer yetişkin oldukları dönemi anlatan serinin ikinci filmi, yetişkin yaşamı sırasında birbirinden uzaklaşan iki kardeşi yeniden bir araya getiren olaylar etrafında dönüyor.

BELALI KARAKOL

Joe Carnahan'ın yönetmenliğini yaptığı film, profesyonel bir katil olan Bob Viddick, akıllı çaylak polis Valere Young, iki yüzlü bir dolandırıcı olan Teddy Murretto ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan psikopat tetikçi Anthony Lamb arasında yaşananları konu ediniyor.

KARANLIKTAKİ ÇIĞLIK

Diego Savignano'nun yönetmenliğini yaptığı "Karanlıktaki Çığlık", genç bir Youtuber'ın, "Dark Web"in derinliklerine erişmesi sonrası başından geçenleri anlatıyor.

KİMETSU ORKESTRASI KONSERİ

Tokyo Filormonik Orkestrası'nın Hirofumi Kurita'nın orkestra şefliğinde gerçekleştirdiği ve Nami Nakagawa ile Maiko Katagirl'in vokalistlik yaptığı animasyon film "Kimetsu Orkestrası Konseri", izleyicilerle buluşacak.

ELMALAR

Dünyanın çeşitli yerlerindeki film festivallerinde çok sayıda ödüle layık görülen ve Yunanistan tarafından Oscar'a aday gösterilen filmin yönetmenliğini Christos Nikou üstleniyor.

AMACI OLMAYAN GRUP

Film, orta sınıfa mensup Çetin ailesinin tek ve hayatta hiçbir amacı olmayan oğlu Onur'un değişim sürecini, babası ve toplumla olan ilişkisi üzerinden anlatıyor.

AZUBEL

Fatih Gülaydın'ın yönettiği korku filmi "Azubel", paranormal olayların gerçekleştiği belirtilen bir eve hapsolan iki gencin, yalnız olmadıkları bu evden çıkmaya çalışmalarını konu ediniyor.