Vinicius 3 attı 1 attırdı; Süper Kupa 4 golle Real Madrid'in oldu

İspanya Süper Kupası, Riyad'da oynanan El Clasico finalinde Barcelona'ya fark atan Real Madrid'in oldu. Maçın yıldızı 3 gol atıp 4.'nün de asistini yapan Vinicius Junior oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya Süper Kupası, 13. defa Real Madrid'in oldu. 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Real Madrid'in gollerini Vinicius Junior (Dk. 7, Dk.10 ve Dk. 39-penaltıdan), Barcelona'nın tek golünü ise Robert Lewandoski (Dk. 33) attı. İlk yarı, Real Madrid'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıya Barcelona daha atak başlasa da 64. dakikada Vinicius'un asistiyle golü bulan Rodrygo Goes maçın skorunu belirledi.

71. dakikada Vinicius'a yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Ronald Araujo, Barcelona'yı 10 kişi bıraktı.

Hat-trick yapan, 4. golün asistine imza atan ve rakibin 10 kişi kalmasını sağlayan Brezilyalı forvet Vinicius, 81. dakikada yerini Camavinga'ya bıraktı.

Bu arada Real Madrid'de sakatlıktan dönen milli futbolcu Arda Güler, final maçında yedek kulübesinde oturdu.

BARCELONA 14, REAL MADRİD 13 DEFA KAZANDI 

İspanya Süper Kupası'nı Barcelona, 14 defayla en çok kazanan kulüp olmaya devam ederken, aradaki farkı kapatan Real Madrid ise 13. defa bu kupayı kaldırdı. (SPOR SERVİSİ)