Victoria Secret mankeni Frida Aasen: Baklavaya bayılıyorum

Victoria Secret'ın Norveçli modeli Frida Aasen, "Türkiye'yi çok seviyorum. Baklavaya bayılıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Victoria Secret'ın Norveçli modeli Frida Aasen, Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'da podyumda yürüdü. Frida Aasen defilenin bitiminin ardından, bunun Türkiye'ye ikinci gelişi olduğunu, daha önce Kapadokya, Bodrum ve İstanbul'da bulunduğunu anlattı. 

ANKA Haber Ajansı’na konuşan Aasen, "Bu şovun bir parçası olmak ve tekrar Türkiye’ye gelmek benim için çok güzel bir duygu. Türkiye'yi çok seviyorum. İnsanlar burada gerçekten çok misafirperver. O yüzden de insanlar buraya geldiklerinde mutlu oluyor. Bu ikinci gelişim. Kapadokya, İstanbul ve Bodrum'a gittim" dedi. 

'BAKLAVAYA BAYILIYORUM'

Yemekler hakkında da konuşan Aasen, "Tatlılara bayılıyorum. Baklavaya bayılıyorum. Ama Türk kahvaltısını da çok seviyorum. Bir çok çeşit peynir var. Ve çok lezzetli. Çok beğeniyorum" ifadesini kullandı. 

Güzelliğin içten geldiğini düşündüğünü belirten model, "Güzellik sırrım mutlu ve huzurlu olmak. Ama bir yandan da bazı yaptığım şeyler var. Düzenli uykumu alıyorum, sağlıklı besleniyorum ve sürekli spor yapıyorum. Bunlar beni formda tutuyor" dedi.

'BENİ EN MUTLU EDEN ŞEY AİLEMLE OLMAK'

Dünyanın en seksi kadınının Rihanna olduğunu söyleyen Aasen, kendisini en mutlu eden şeyin ailesiyle olmak olduğunu söyledi. Model, "Ailemle olmakla ve onlarla güzel yemekler yemek bence en güzeli bu" diye konuştu. 

DOSSO DOSSI FASHION SHOW

Dosso Dossi Fashion Show’un defilelerinde bugüne kadar aralarında Miranda Kerr, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bar Rafaeli, Izabel Goulart, Kendall Jenner, Paris Hilton, Cindy Kimberly ve Irina Shayk’ın da aralarında yer aldığı birçok model podyuma çıktı. Bu yıl ise baş manken olarak podyuma çıkan ünlü model Norveçli Frida Aasen oldu. Aasen'e Dosso Dossi Fashion Show’un defilesinde 70 meslektaşı eşlik etti. 

'Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına' dikkat çekmek amacıyla özel olarak hazırlanan podyumda 2024 ilkbahar - yaz kreasyonlarından oluşan tekstil ürünlerini tanıtıldı.