Veyis Ateş ve Süleyman Özışık'ın 'Yazarlık Okulu' projesi iptal edildi

Sedat Peker'in iddialarının odağındaki Veyis Ateş ve Süleyman Özışık'ın AK Partili Esenler ve Üsküdar belediyeleri ile yaptığı 'Yazarlık Okulu' paylaşımları silindi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık ile Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro rüşvet istemekle suçlanan Veyis Ateş'in, birlikte 'Yazarlık Okulu' projesine imza attığı ortaya çıktı. 

Sözcü'den Hakan Kaya'nın haberine göre AK Partili Esenler ve Üsküdar belediyeleri, iki gazeteci hakkında ortaya atılan iddiaların ardından yazarlık okulunun tanıtımına ait bilgileri internet sitelerinden çıkarttı. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da yazarlık okuluyla ilgili attığı tweetleri sildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine kumpas kurdukları gerekçesiyle Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milon Euro istediğine dair ses kaydının bulunduğu ileri sürülen Haber Türk sunucusu Veyis Ateş iddialarla ilgili halen bir açıklama yapmadı. (HABER MERKEZİ)