Veyis Ateş Ahmet Şık'ı hedef aldı, iddialarına kimse inanmadı

Sezgin Baran Korkmaz’ın tutuklanması ardından Twitter’dan açıklama yapan Veyis Ateş, bir tweet daha atarak TİP Milletvekili gazeteci Ahmet Şık’ı hedef aldı. Çok sayıda kişi Ateş'e tepki gösterdi.

Gazeteci Ahmet Şık ve Veyis Ateş
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesiyle gündem olan Veyis Ateş, görüşmeden bir bölüm yayınlayan TİP Milletvekili gazeteci Ahmet Şık’ı hedef aldı. Ateş, önceki gün Halk TV’de İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlamıştı. Ateş, 10 günü aşkın süredir sosyal medya hesaplarından hiçbir paylaşım yapmazken Sezgin Baran Korkmaz’ın Avusturya’da yakalanması ardından tweet atmaya başladı.

Bugün attığı iki tweetle, gündem olan telefon görüşmesinin montaj olduğunu iddia eden Ateş, üçüncü tweetinde, söz konusu görüşmeden bir bölüm yayınlayan TİP Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık’ı hedef aldı.

Ateş, "SBK'nın medya ve siyasetteki beslemeleri hazır olun, daha çok şey konuşacağız" diyerek bazı suçlamalarda bulunmaya hazırlandığı mesajını verdi. Ateş paylaşımında şöyle dedi:

"Ahmet Şık; dokunulmazlık zırhına sığınıp, Sezgin Baran Korkmaz'ın omzundan bana ateş açma...
İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile tanışıklığımı öğrenince bana, Bakan Bey'le siyaseten uzlaşamadığını fakat tavrını çok beğendiğini söylemedin mi? Beş dakikalığına bile olsa Sayın Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi, getirmedin mi?
SBK`nın medya ve siyasetteki beslemeleri hazır olun, daha çok şey konuşacağız.
Elbette, başkaları gibi iftira atmadan, kumpas kurmadan..."

Veyis Ateş'in kanıt göstermeden ortaya attığı iddialarla Ahmet Şık’ı hedef gösteren paylaşımına yüzlerce tepki geldi. Kullanıcılar paylaşımlarında Veyis Ateş'in suçlamalarını ciddiye almadıklarını yazdı. Bazı tepkiler şöyle:









(HABER MERKEZİ)