Versay Sarayı tahliye ediliyor: 'Bomba imha ekibi yolda'

Versay Sarayı'nın sosyal medya platformu X hesabı üzerinden yapılan açıklamada sarayın güvenlik gerekçesiyle tahliye edildiği bildirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'daki Versay Sarayı'nın güvenlik gerekçesiyle boşaltıldığı açıklandı. Sarayın "Château de Versailles" isimli X hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili ziyaretçiler; Versay Sarayı güvenlik gerekçesiyle ziyaretçilerini tahliye ediyor ve bugün, yani 17 Ekim Salı günü için kapılarını kapatıyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Reuters haber ajansının BFM TV kanalından aktardığına göre, polis kaynakları, bir bomba imha ekibinin Versay Sarayı'na gitmek üzere yola çıktığı bilgisini paylaştı.

LOUVRE MÜZESİ DE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Başkent Paris'teki Louvre Müzesi de 14 Ekim Cumartesi bomba ihbarı nedeniyle tahliye edilerek kapatılmıştı. Paris'teki Louvre Müzesi'nce X sosyal medya platformundan yapılan açıklamada, müzenin güvenlik gerekçesiyle kapılarını kapattığı bildirilmişti.

Açıklamada, müzeye ziyarette bulunmak için rezervasyon yaptıranların bilet ücretinin iade edileceği belirtilmişti. 15 bin kişinin tahliye edildiği müzede, emniyet güçlerinin arama yapmıştı. (DIŞ HABERLER)