'Venom: Zehirli Öfke 2'nin vizyon tarihi yine ertelendi

"Venom: Zehirli Öfke 2"nin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Andy Serkis'in yönettiği film, 21 Ocak 2022'den itibaren izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sony Pictures, korona virüsü salgını nedeniyle vizyona çıkış tarihi daha önce üç kez ertelenen "Venom: Zehirli Öfke 2" (Venom: Let There Be Carnage) filminin yine ertelendiğini duyurdu. 

Beyazperde'nin haberine göre, Andy Serkis'in yönetmenliğini üstlendiği filmin vizyon tarihi ilk olarak korona virüsü salgını nedeniyle 2021'e, ardından 24 Eylül'e ertelendi. Sony, filmi daha geçtiğimiz haftalarda 24 Eylül'den 15 Ekim'e ertelemesine rağmen, bir değişiklik kararı daha aldı. Dördüncü kez ertelenen "Venom: Zehirli Öfke 2" (Venom: Let There Be Carnage) 21 Ocak 2022'de izleyicilerle buluşacak. 

Tom Hardy'nin, gazeteci Eddie Brock rolüne geri döndüğü filmde, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham ve Peggy Lu da oyuncu kadrosuna geri dönüyor. Woody Harrelson da, devam filminde seri katil Cletus Kasady'yi canlandıracak. Kelly Marcel tarafından yazılan senaryo, David Michelinie ve Todd McFarlane tarafından Marvel Comics için yaratılan karakterlere dayanıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)