Vedat Milor'dan Bakan Nebati'ye: Yine çok isabetli bir yorum

Vedat Milor, Nureddin Nebati’nin ‘silifke yoğurdu’ yorumuna yanıt verdi. Milor, "Koyun eti yorumundan sonra yine çok isabetli bir yorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin’in Silifke ilçesinde yaptığı konuşmada silifke yoğurdunun lezzetinden bahsederek kavurmayla güzel gittiğini söyledi.

Nebati, yoğurtla ilgili yorumunda "Silifke yoğurdu kavurmayla güzel olurmuş. Ben de Erdemli’den peynirli, patatesli sıkma bazlamamı yerim, beklerim Kurban Bayramı’nda etle yoğurdumu yerim" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati'nin bu yorumuna gurme Vedat Milor, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Milor şunları söyledi:

"Evet, farkındayım. Koyun eti yorumundan sonra yine çok isabetli bir yorum. Ama hayır, söylentiler doğru değil. Bu miting metinlerini ben yazmıyorum."

'KOYUN ETİ' YORUMU YAPMIŞTI

Bakan Nebati, daha önce katıldığı bir televizyon programında da Türkiye’deki et fiyatlarının artmasının ‘damak tadı’nın değişmesiyle ilgili olduğunu söylemiş ve “Koyun eti ucuz ama tercih edilmiyor, kokusundan dolayı. Halbuki biz koyun üretimine yönelik bir coğrafyada yaşıyoruz ama damağı dana etine çevirdik. Koyun etini çocuklarımız yemiyor, kokusundan rahatsız oluyorlar” demişti. (HABER MERKEZİ)