Vatan Partisi, Kırklareli'nde Cumhur İttifakı adayını destekleme kararı aldı

Vatan Partisi, Kırklareli Belediye Başkanlığı seçiminde MHP'li aday Derya Bulut'u destekleyeceklerini açıkladı.

Vatan Partisi İl Başkanı Erdal Demirkan (solda), MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan (sağda) ve başkan adayı Derya Bulut (ortada) açıklama yaptı. (Fotoğraf: AA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vatan Partisi, Kırklareli'nde 31 Mart günü yapılacak yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Derya Bulut'u destekleme kararı aldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Vatan Partisi İl Başkanı Erdal Demirkan, MHP Kırklareli İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, kentin hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bulut'un, Kırklareli'ne hizmet sağlayacağına inandıklarını ifade eden Demirkıran, "Bu nedenle Cumhur İttifakı adayı Bulut'u destekleyeceğiz. Tabelalarda 'mutlu insanlar şehri' diyerek mutsuz insanların yaşadığı bir il olmaktan çıkarılıp daha olumlu, yaşanabilir il haline dönüşebilmesi için gerekli katkıları sunmaya hazırız. Birlikte hareket etmeye hazırız" diye konuştu.

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan da Vatan Partisi'nin, Cumhur İttifakı adayı Derya Bulut'u destekleme kararı almalarından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Bulut ise belediyeleri siyasi parti amblemlerinin asılacağı kurumlar olarak görmediklerini belirtti.

Belediyelerin tüm halka hizmet eden bir kurum olduğunu belirten Bulut, "Altyapısından üstyapısına kadar yeni yaşam alanlarının oluşacağı ve içerisinde hepimizin yaşamaktan gurur duyacağı bir kent meydana getirmek istiyoruz. O yüzden vatanını, milletini, bayrağını, Kırklareli'ni seven herkese kapımızı açmıştık. Sizler de bu çağrımızı karşılıksız bırakmadınız. Kırklareli Belediyesi bir siyasi partinin il başkanlığı değildir" dedi.

(HABER MERKEZİ)