Mustafa Varank: İstanbul'daki suyu kesik abonelerden para almayın

Bakan Mustafa Varank, "Muhalefet faturalardan yana bu kadar dertliyse onlara çağrıda buluyorum. İstanbul’da 400 binden fazla abonenin suyu kesik. Bunların suyunu kesmeyin, paralarını almayın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul’da '400 binden fazla abonenin suyunun kesik olduğunu' söyleyerek, elektrik faturaları nedeniyle iktidarı eleştiren muhalefete, "Bunların suyunu kesmeyin, paralarını almayın" çağrısında bulundu.

Varank, yaptığı yazılı açıklamada, muhalefetin iktidarı eleştirmek adına yaptığı birçok eylemin "şovdan" ibaret olduğunu öne sürdü.

Muhalefetin, iktidarın hizmetlerini görmezden geldiğini savunan Varank, "Muhalefet bir tiyatro oynuyor. Elektrik faturasını ödemediği için kendi oturduğu evinin elektriği kesiliyor. Ardından elektriği kesildiği iddiasıyla Ankara’da bir eve gidiyor. Aslında gittiği evin elektriği kesik değil. Kılıçdaroğlu gitmeden önce ışıkları kapatmışlar, gittikten sonra da ışıkları açmışlar" ifadesini kullandı.

AA'nın haberine göre Varank, 'tiyatro ve yalanlarla siyaset yapılamayacağını' belirterek, elektrik faturaları üzerinden eleştirilerde bulunan muhalefete yanıt verdi. Varank, "Muhalefet faturalardan yana bu kadar dertliyse onlara çağrıda buluyorum. İstanbul’da 400 binden fazla abonenin suyu kesik. Bunların suyunu kesmeyin, paralarını almayın. Aynı şekilde Adana’da, İzmir’de suyu kesilenlerden paralarını almayın" dedi. (HABER MERKEZİ)