Van'da kamyonla yolcu minibüsü çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı

Van'da bir kamyon ve yolcu minibüsü kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 11 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Van-Hakkari karayolunda, kargo firmasına ait kamyon ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada 1 kişi vefat etti, 11 kişi yaralandı.

DHA'nın haberine göre, kaza saat 18.00 sıralarında Van-Hakkari karayolunun 90'ıncı kilometresindeki Güzeldere mevkisinde meydana geldi. Bir kargo firmasına ait kamyon, Hakkari yönüne giderken karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.

Yaralılar, sıkıştıkları yerden çıkarılarak, yapılan ilk müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hayatını kaybeden bir kişinin cenazesi ise otopsi işlemleri için hastane morguna getirildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Van Trafik kazası