Van Gaal'den Di Maria'ya yanıt: Memphis de böyle düşünüyordu, şimdi dudaktan öpüşüyoruz

Di Maria'nın 'En kötü teknik direktör" dediği Van Gaal, "Memphis de Manchester United'dayken böyle düşünüyordu, şimdi birbirimizi dudaktan öpüyoruz" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2022 FIFA Dünya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Arjantin ve Hollanda yarın karşı karşıya gelecek.

NTV Spor'un haberine göre, Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Arjantinli futbolcu Angel Di Maria, kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.

Mücadele öncesinde basın toplantısında bu konuya yanıt veren Louis Van Gaal, "Di Maria bana birlikte çalıştığı en kötü menajer mi diyor? Bunu düşünen birkaç futbolcudan biri. Bunun için, bunu söylediği için üzgünüm. Memphis de Manchester United'dayken böyle düşünüyordu, şimdi birbirimizi dudaktan öpüyoruz" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında Van Gaal'in yanında oturan Memphis Depay ise bu sözlerin ardından gülmekten kendini alıkoyamadı. Depay, Van Gaal için "Onu güçlü ve harika bir teknik direktör olarak görüyoruz. Açık ve net, hepimiz ona iyi bir turnuva yaşatmak istiyoruz" dedi.

Angel Di Maria, verdiği bir demeçte Manchester United'dan eski antrenörü Louis Van Gaal'i eleştirmiş ve "Çalıştığım en kötü teknik direktör" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)