Üst geçitte TikTok videosu çeken genç kafa üstü düşerek ağır yaralandı

Üst geçidin merdivenlerinde kullandığı bisiklet yuvarlandı. Kafa üstü yere düşen 18 yaşındaki Rohullah Dinger'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde TikTok videosu çekmek isteyen bir genç ağır yaralandı. Kullandığı bisiklet ile bir üst geçidin merdivenlerine çıkan 18 yaşındaki Rohullah Dinger, buradan inerken dengesini kaybedip düştü.

Kazlıçeşme Mahallesi'nde akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda kafa üstü yere düşen Dinger, ilk müdahalenin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Dinger'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis ekipleri olayın yaşandığı yerde inceleme yaparken cep telefonu ile görüntü çeken Dinger'in arkadaşından da bilgi aldı. İddiaya göre, Tiktok videosu çekmek kullandığı bisiklet ile merdivenlerden yuvarlanan Dinger'in düşme anları arkadaşının çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Dinger'in üst geçidin merdivenlerinden kullandığı bisiklet ile aşağı doğru hareket ettiği görüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (DHA)

Etiketler tiktok video