Üsküdar'da kafe yıkımları: Zabıta ve çevik kuvvet çalışanlara saldırdı

Salacak Sahil Yolu'ndaki ruhsatsız kafeler yıkıldı. Yıkım anında işyerlerini terk etmeyen çalışanlar zabıta ve çevik kuvvet tarafından darp edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Üsküdar Salacak Sahili'nde ruhsatsız kafelerin yıkımı gerçekleşti. Bir kafenin yıkımı sırasında çalışanlar  iş makinesinin önünde durarak  engel olmak istedi. 

Salacak Sahil Yolu'nda ruhsatsız olan bazı kafelerin yıkım kararı daha önce tebliğ edilmişti. Bugün Sahil Yolu'nda kafelerde yıkım için İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve çevik kuvvet ekipleri sabah saatlerinde bölgeye geldi.

Yıkım yapılacak bölgede itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Yıkım kararı olan bir  kafede çalışanlar, kol kola girerek iş makinesinin önünde durdu.

Yıkımı engellemek isteyen çalışanlar ile görevliler arasında tartışma başladı. İş yerlerini terk etmek istemeyen çalışanlara çevik kuvvet ve zabıta ekipleri saldırdı. 

İş makinasıyla yıkım yapıldığı sırada sahil yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Yıkımın ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. (AA)