Adıyaman'da 12 yaşındaki çocuk enkazdan yaralı kurtarıldı

Maraş merkezli depremlerden etkilenen illerden enkaz altından sağ kurtarılanlara ilişkin haberlere gelmeye devam ediyor. Adıyaman'da ilk depremden 21 saat sonra bir çocuk enkazdan yaralı kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Urfa İpekyol Caddesi'nde yıkılan 6 katlı bir binada, enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

AA'nın aktardığına göre yapılan ortam dinlemesinin ardından enkazın altından yaklaşık 18 saat sonra yaralı olarak çıkarılan 1 kişi, bölgedeki sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

MALATYA'DA 19 SAAT SONRA ENKAZDAN YARALI OLARAK KURTARILDI

Deprem sonrası arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği Malatya'da ekipler, enkaz altındakileri kurtarmak için zamana karşı yarışını sürdürüyor. Yeşilyurt ilçesinde, ilk depremde çöken 7 katlı bir rezidansta arama- kurtarma çalışmaları devam ederken, olay yerinin yanındaki tahliye edilmiş 5 katlı bir bina da büyük gürültü ile yıkıldı. Ekiplerin çalışma yaptığı rezidansta sağ olduğu belirlenen Serhat Özdemir (45), yaklaşık 19 saat sonra yaralı olarak enkazdan kurtarıldı. Ekipler tarafından ambulansa taşınan Özdemir, hastaneye kaldırıldı.

MALATYA'DA FIRAT, 19,5 SAAT SONRA ENKAZDAN YARALI KURTARILDI

Malatya'da ilk depremde çöken Yeni Boztepe Caddesindeki Özlem Otel'de enkaz altında kalan Fırat Uyan (22), ekiplerin çalışması sonucu yaklaşık 19,5 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Sedye ile ambulansa taşınan Uyan, anne ve babası ile cep telefonu ile görüştürülerek iyi olduğunu söyledi. Duygusal anların yaşandığı görüşmenin ardından sağlık durumu iyi olan Uyan, hastaneye kaldırıldı. 

ADIYAMAN'DA 20 SAAT SONRA KURTARILDI 

Adıyaman Atatürk Bulvarı'nda 9 katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Ortam dinlemesinin ardından enkazın altından yaklaşık 20 saat sonra yaralı olarak çıkarılan ve isminin Filiz Coşar olduğu öğrenilen kişi, bölgedeki sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

21 SAAT SONRA 1 ÇOCUK KURTARILDI

Adıyaman'da, yıkılan bir binanın enkazından 1 çocuk yaralı olarak çıkarıldı. Atatürk Bulvarı'nda çöken 9 katlı binanın enkazının altından yaklaşık 21 saat sonra yaralı olarak çıkarılan ve 12 yaşındaki S.Y. olduğu öğrenilen çocuk, bölgedeki sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

URFA'DA BİR KADIN YARALI KURTARILDI

Urfa'da ekipler İpekyol Caddesi'ndeki 6 katlı Osman Ağan Apartmanı'nın enkazında Suriyeli Meysem Lokman'a, 22 saat sonra ulaştı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Urfa Deprem kurtarma