Umut Evirgen'e 'yaralama'dan 10 ay hapis cezası

Ali Akın'ı darp ettiği iddiasıyla yargılanan işletmeci Umut Evirgen'in de aralarında bulunduğu 4 sanığa 10 ay hapis cezası verildi. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Emirgan'daki bir eğlence mekanında tartıştığı Ali Akın'ı darp ettiği iddiasıyla yargılanan Umut Evirgen'in de aralarında bulunduğu 4 sanık "yaralama" suçundan 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. 

İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında taraf avukatları yer aldı. Sanık Umut Evirgen'in avukatı Ali Kemal Atçeken mütalaaya karşı yaptığı savunmasında "Müvekkilimin üzerine atılı suçlamaya yönelik somut delil yoktur. Müştekide meydana gelen burun kırığı düşmeye bağlı olmuştur. Bu hususun tanık beyanları, kamera görüntüleri ve uzman bilirkişi raporu ile sabit olduğu görüldüğünden beraatını talep ediyoruz" dedi. Kararını açıklayan mahkeme, Umut Evirgen, Ali Yaşar Koz ve Hasan Güneş'i "yaralama" suçundan 10 ay hapse çarptırarak, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Sanık Ferdi Bülbül de "Yaralama" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

NE OLMUŞTU?

12 Ağustos 2019'da İstanbul, Sarıyer Emirgan’da, Umut Evirgen ile iş insanı Ali Akın arasında Evirgen’in sahibi olduğu eğlence mekanında çıkan tartışma kavgaya döndü. Kavga esnasında Akın’ın burnu kırıldı. Akın’ın şikayeti üzerine Evirgen hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yargılama henüz devam ederken, Eylül 2020’deki duruşmada Akın, Evirgen’in kendisinden özür dilediğini ve pişman olduğunu söyleyerek şikayetini geri çekti. (DHA)