Ümraniye'de silahlı saldırı

Ümraniye'de iki motosikletle gelen kişiler, husumetlisi olduğu kişinin evine kurşun yağdırdı. Adem Dağtekin bacağından yaralanırken, şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Ümraniye'deki Aşık Veysel Caddesi üzerinde saat 01.00 sıralarında, iki motosikletle gelen silahlı 3 kişi, husumetlisi oldukları belirtilen Ümit Dağtekin'in evine ateş açtı.

DHA'nın aktardığına göre, saldırganlar geldiği sırada evin önünde bulunan Ümit Dağtekin ile kardeşi Adem Dağtekin, kurşunlardan kurtulmak için eve kaçtı. Adem Dağtekin bacağından yaralandı, şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.  Yaralanan Dağtekin hastaneye kaldırıldı, incelemeler sırasında birçok boş kovan bulundu. 

Yaralı Adem Dağtekin'in kardeşi Ümit Dağtekin şöyle konuştu: “Biz kardeşimle kapının önünde duruyorduk. O sıra kardeşimin peşine düşen çocuğun numarasını bulmaya çalışıyorduk. O sıra bize bir kişi numarasını verdi, bunu aradık. Telefona başka bir kişi çıktı.  Biz dedik ki, olay nedir? Kardeşimin neden peşine düştünüz. Dedi ki, 'Gelelim konuşalım'. Biz de dedik ki, gelin konuşalım, hepimiz aynı mahallenin çocuğuyuz. Daha sonra şu bayırdan indiler motorla. Ben 4 kişi gördüm ama 3 kişi diyorlar, namluları gördük. Biz de kömürlüğün önünde duruyorduk, biz kendimizi içeri atana kadar köşeden saydırmaya başladılar. Kardeşim bacağından yaralandı."