Ümraniye'de İBB işçilerinin aracına otomobil çarptı

Ümraniye'de yol kenarında peyzaj çalışması yapan İBB işçilerinin aracına otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Yaralılar, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ümraniye'de emniyet şeridinde peyzaj çalışması yapan İBB işçilerinin bulunduğu araca, otomobil çarptı. Görgü tanıklarına göre süratli giden otomobilin sürücüsü hakimiyetini kaybetti.

Kazada otomobil sürücüsü ve bir işçi yaralandı. Yaralılar, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

SÜRÜCÜNÜN DURUMU AĞIR

DHA'da yer alan habere göre, kaza, saat 11.15 sıralarında Ümraniye Şile Otoyolu Ihlamurkuyu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Çekmeköy istikametine doğru hızla ilerleyen 16 BAZ 02 plakalı otomobilin sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle hâkimiyetini kaybetti. Otomobil, emniyet şeridinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) peyzaj çalışması yapan işçilerin hafif ticari aracına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ve İBB'in işçisi Gazi Kıl yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilin içerisinde sıkışan sürücüyü kurtardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.  

Kazanın nasıl olduğu ile ilgili bir görgü tanığı "Belediyeye ait araç emniyet şeridinde duruyormuş. Hızla gelen bir araç bunlara vurmuş. Belediyede çalışan arkadaşının durumu biraz daha iyi ama otomobil sürücünün durumu baya kötüydü" dedi. Belediye çalışanı Enver Taştan ise "Burada çalışanlar yol kenarındaki dubaları toplayıp arabaya koyuyorlar. Bir sürücü süratle gelmiş bunlara vurup buraya kadar sürüklemiş. Araçta zaten hiçbir fren izi yok. Sürücü ya alkolü ya da daldı. Bizim arkadaşın durumu iyi değildi. Ayağında problemleri var. Diğer sürücünün de durumu iyi değilmiş" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)