Ümit Özdağ'dan Melih Gökçek'e: Senin cenaze namazını FETÖ kıldırır

Melih Gökçek, Suriyelilerle ilgili ifadeleri nedeniyle Ümit Özdağ'a "Diyanet’e cenaze namazını kıldırırsan sana yazıklar olsun" dedi. Özağ'dan "Senin cenaze namazını FETÖ kıldırır" diye yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, BBN Türk'te Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında "Suriye’de evlenecek çiftlere çeyiz yardımı yapıyor. İnanamıyorum. Sizin arkasında namaza durmak günah be. Bu ülkede insanlar açken çeyiz yardımı yapıyor. Bu ülkede insanlar aç, ekonomik sıkıntıdan dolayı intihar eden anne babalar var. Bir tane Türk ailesine yapsanıza çeyiz yardımı" ifadesini kullandı. 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ümit Özdoğ'ın bu ifadeleri kullandığı videoyu sosyal medyadan paylaşarak altına "Bu Diyanet’e cenaze namazını kıldırırsan sana yazıklar olsun. Vasiyet et namazını kılmasınlar" diye yazdı.

Ümit Özdağ da Melih Gökçek'e "Benim cenaze namazımı İstiklal Harbi’nde Atatürk ile aynı safta olan gerçek Müslüman hocaların izinden gelen bir imam kıldırır. Senin cenaze namazını yıllarca Ankara’yı peşkeş çektiğin FETÖ kıldırır" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)