Ülkü Ocağı yöneticisi, Özdağ'a saldırı soruşturması savcısını tehdit etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın “Entelektüel merkezlerdir” dediği Ülkü Ocakları'nın Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Selçuk Özdağ'a saldırı soruşturmasını yürüten savcıyı tehdit etti. Şanlı'nın Savcı Alparslan Tufan'ın fotoğrafını da eklediği tweetinde “Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır” dedi. Bu mesaja bir çok kentteki Ülkü Ocakları yöneticisinden destek mesajı geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gazetecileri hedef almasının ardından, Ülkü Ocakları'ndan da çok tartışılacak bir mesaj geldi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırı soruşturmasını yürüten savcı Alparslan Tufan'ı sosyal medya üzerinden tehdit etti.

“BOĞULACAĞI SU DA KULAÇ ATMAMASIDIR”

Şanlı, soruşturmayı yürüten Savcı Alparslan Tufan ile Ahmet Davutoğlu'nun fotoğraflarının yan yana montajlandığı ve “Alparslan Tufan devletin savcısı mısın? Serok Ahmet'in savcısı mısın?” yazılı bir fotoğraf paylaştı. Şanlı fotoğrafın altına da şunları yazdı: “Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir.”

DESTEK MESAJLARI

Ömer Şanlı'nın paylaşımının altına yapılan yorumlar da dikkat çekti. Manisa, Tekirdağ, Amasya, Çankırı, Kırklareli, Edirne, Ordu gibi bir çok kentin Ülkü Ocakları başkan ve yöneticileri destek mesajı paylaştı.

MİLLETVEKİLİ KILAVUZ DA PAYLAŞTI

Şanlı'nın tweetinde kullandığı fotoğrafın bir benzerini bir çok MHP'li de sosyal medya hesaplarından paylaştı. MHP Mersin Milletvekili ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da Savcı Alparslan Tufan'ın fotoğrafının olduğu görseli resmi twitter hesabından "Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan Adalet Bakanlığına mı? Yoksa Serok Ahmet’e mi bağlı çalışıyor? Alparslan Tufan kimin adamıdır?" notuyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)