Uğur Dündar'dan 'Ebabil Harekatı' tepkisi: Benim vergimle bana saldırmışlar

Uğur Dündar, son yazısında "Ebabil Harekatı" trolleri, yalan olduğunu bilmelerine rağmen benim ödediğim vergilerle örgütlenip bana saldırmışlar!" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sözcü yazarı Uğur Dündar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Emin Şen aracılığıyla 8 bin kişilik bir troll ordusunu kontrol ettiği" açıklamalarını değerlendirdiği 'Ebabil kuşu!..' başlıklı yazısında, “Anlıyoruz ki; 'Ebabil Harekatı' trolleri, yalan olduğunu bilmelerine rağmen benim ödediğim vergilerle örgütlenip bana saldırmışlar!” dedi.

Dündar'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Daha da vahim iddia, bir zamanlar Fetullah Gülen'e övgüler düzdüğü ve FETÖ'cülerle ortaklık yaptığı ortaya çıkan Emin Şen'in, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait bazı sosyal medya mesajlarını da kendi telefonundan paylaştığıydı!.. 'Ebabil Harekatı' iktidar muhalifi birçok siyasetçi ile gazeteciye yönelik sosyal medya linçleri ve onlara ait Twitter hesaplarının askıya aldırılmasıyla biliniyor.

Bu trol ordusunu iftira ve linçlerinden nasibini alan kişilerden biri de benim. Onlara göre güya 'Dindar' olan soyadımı, bir harf değişimiyle 'Dündar' yapmışım. Bir FETÖ'cünün üretimi olan bu yalanın hikayesini daha önce yazmış olmama karşın 'Ebabil Harekatı' trolleri şimdi
ayrıntılarını anlatacağım bu palavranın üzerinde tepinip durdular." (HABER MERKEZİ)