Üç nesil Örümcek Adam bir arada: Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield 'Eve Dönüş Yok'u anlattı

Tobey Maguire, Tom Holland ve Andrew Garfield ilk defa bir röportaj için bir araya geldi. Holland, üç nesil Örümcek Adam'ı bir araya getiren bir filmi yapmaktan ne kadar gurur duyduğunu anlattı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filminde rol alarak üç nesil Örümcek Adam'ı bir araya getiren oyuncular Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield, ilk defa birlikte röportaj verdi. Pete Hammond moderatörlüğünde Zoom üzerinden gerçekleştirilen röportajda üç oyuncu, filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beyazperde'nin aktardığına göre, "Örümcek Adam: Eve Dönüş", "Örümcek Adam: Evden Uzakta" ve son olarak vizyona giren "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filmlerinde Örümcek Adam'ı canlandıran Tom Holland, Maguire ve Garfield'a, "Şu anda yapmayı en sevdiğim şeylerden biri, internete girmek ve özellikle o sahnede izleyicilerin tepkilerini izlemek. Bu filmin tüm dünyada sevileceğini her zaman biliyordum ama bu kadar büyük olacağını düşünmemiştim. Sadece son birkaç haftadır gerçeğe döndüm, gerçek dünya problemleriyle yüzleşmeye başladım. Sanki garip bir rüyadaymışız gibi geliyor. Gerçekten garip hissettiriyor" dedi. 

Örümcek Adam filmlerinin ilk Örümcek Adam'ı olan oyuncu Tobey Maguire da, bunca yıl sonra yeniden Örümcek Adam rolüne dönmeden önce yapımcılar Kevin Feige ve Amy Pascal ile bir görüşme yaptığını, onların filmle ilgili niyetini ve sevgisini çok açık bir şekilde gördüğünü söyledi. Maguire ayrıca, Tom Holland ve Andrew Garfield'lı filmlerin de hayranı olduğunu ve bunun için filmde onlarla bir araya gelmenin çok heyecan verici olduğunu aktardı. 

'TOBEY MAGUIRE'I DÜNYANIN SONUNA KADAR TAKİP EDİYORUM'

"Tick, Tick... Boom!" ve "The Eyes of Tammy Faye" gibi filmlerdeki performanslarıyla ödül sezonunun öne çıkan isimlerinden biri olan Andrew Garfield ise, filme katılmak için tek kriterinin Tobey Maguire'ın katılması olduğunu söyledi. Garfield, "Sadece Tobey'nin yapıp yapmayacağını görmek için bekliyordum, eğer Tobey yapacaksa 'Pekala, başka seçeneğim yok' dedim. Tobey'i dünyanın sonuna kadar takip ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Filmin çekimleri sırasında Örümcek Adam rolüne veda edeceğini düşündüğü için oldukça duygusal olduğunu açıklayan Holland, sette "Hayatıma bakın, Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile çalışıyorum ve bu hikayeyi anlatıyoruz" diye düşündüğünü ve üç nesil Örümcek Adam'ı bir araya getiren bu filmi yapmaktan ne kadar gurur duyduğunu anlattı.