Üç kadına silahla ateş eden faile 41 yıl hapis

Eski sevgilisi, onun kızı ve torununa ateş ederek yaralayan Şeref Kırbaş isimli erkeğe '3 kişiye yönelik tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 41 yıl hapis cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da barışma isteğini kabul etmeyen eski sevgilisi C.B. ile onun kızı E.S.M. ve torunu S.M.'yi tabancayla yaralayan Şeref Kırbaş, '3 kişiye yönelik tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 41 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

DHA'nın aktardığına göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Şeref Kırbaş hakkında, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan iddianame düzenleyerek dava açtı. Ankara 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Kırbaş ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada Kırbaş, işlediği suçtan dolayı pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, Şeref Kırbaş'a '3 kişiye yönelik tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 16, 12 ve 13 yıl olmak üzere toplam 41 yıl hapis cezası verdi. Kararda takdir ve iyi hal indirimleri uygulanmadı ve sanığın tutukluluğun devamına karar verildi.

Ne olmuştu?

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Şeref Kırbaş, 1 Eylül 2021'de kararı ihlal etti ve C.B.'nin evine gitti. Evin önünde bekleyen Kırbaş, C.B., E.S.M. ve S.M.'ye tabancayla 3 el ateş etti. Üç kişiyi de yaralayan fail tabancayı başına dayayarak intihar etmek istedi ancak silahı tutukluk yapınca yakalandı ve tutuklandı. (HABER MERKEZİ)