Twitter'a okuma ve paylaşım kısıtlaması getirildi

Sosyal medya platformu Twitter'da ücretli üye ya da onaylanmış üye olmayan kişiler 24 saat içinde belirli sayıda tweete erişebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya platformu Twitter, üyelere yönelik tweet okuma ve mesaj paylaşma kısıtlamasına gitti. Şirketin sahibi Elon Musk’ın yaptığı bilgilendirmeye göre, kişilerin günlük okuyabilecekleri ve mesaj sayılarına kısıtlama getirildi. Doğrulanmış hesaba sahip üyeler daha fazla mesaj okuyup paylaşabilecek.

Onaylanmış ve ücret ödeyen hesap sahipleri günde 6 bin tweet mesajı okuyabilecekler 600 mesaj paylaşabilecek. Buna karşın ücretli üye ya da onaylanmış üye olmayan kişiler 24 saat içerisinde ancak 600 tweete erişim sağlayabilecek ve sadece 300 mesaj yazıp paylaşabilecek.

Doğrulanmış hesapların günde 6 bin, doğrulanmamış hesapların 600 içerik görüntüleyebileceğini bildiren Musk, yeni doğrulanmamış hesapların ise günde 300 gönderi okuyabileceğini kaydetti.

Musk, daha sonra yaptığı paylaşımda ise söz konusu limitlerin yakında sırasıyla 8 bin, 800 ve 400'e yükseleceğini ifade etti.

Sosyal medya platformu Twitter, geçen yıl da ücretli doğrulama hizmetini başlatmıştı.

Musk söz konusu uygulamanın ne zaman başlayacağı ve ne zaman genişletileceği konusunda net bir tarih açıklamadı.

Twitter şirketi Elon Musk’ın şirketi satın almasından sonra kaybettiği reklam verenleri yeniden kazanabilmek için bir süredir bazı adımlar atıyor.  (HABER MERKEZİ)

Etiketler Twitter Elon Musk