Twitter, kullanıcıların ana sayfasına aşı hakkında bilgi mesajı ekledi

Twitter, ülkelerdeki korona virüsü aşılama süreçleriyle ilgili kullanıcılarını bilgilendirmek için ana sayfalara bilgi mesajı ekledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya platformu Twitter, dünya genelinde devam eden korona virüsü aşı çalışmaları hakkında kullanıcılarının son bilgilere ulaşmasını sağlamak amacıyla ana sayfaya bir bilgi mesajı ekledi. Yeni bildirim, İOS ve Android sistemlerinde, kullanıcılar uygulamaya girdiklerinde ana sayfalarının üst kısmında gözüküyor. 

Bilgi mesajında, "Sağlığınız önemlidir. Korona virüsü aşısı ile ilgili en güncel bilgilere sahip olduğunuzdan emin olun" denildi.

Twitter'ın destek hesabından yapılan açıklamada, "Ülkenizdeki en son aşı bilgilerine erişmenizi istiyoruz. Bu hafta, ana sayfanızda aşı güvenliği, etkinliği ve halk sağlığı uzmanlarından gelen haberlerle ilgili kaynaklara bağlantı veren bir bilgi mesajı göreceksiniz" ifadeleri kullanıldı.

Daha önce Facebook da Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kullanıcılarının ana sayfasına eyaletlerdeki aşı durumunu gösteren bilgiler eklemişti. (HABER MERKEZİ)