Türkiye'nin konuştuğu kazada kırmızı bülten talebi

İstanbul Eyüpsultan'daki kazada 1 kişinin ölümüne neden olup 4 kişiyi ağır yaralayan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten talebi hazırlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Ne olmuştu?

Eyüpsultan'da seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı. Kaza sonucu yaralanan beş kişilik grup hastaneye kaldırılmıştı.

Yaralılardan Oğuz Murat Acı yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, T.A'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmişti.

Yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp aynı gece İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçtıkları tespit edilmişti.

 

 

 

(HABER MERKEZİ)