Türkiye'den 4 takımın da Avrupa kupalarındaki maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'un Avrupa kupalarında oynayacağı maçların hakemleri açıklandı. İlk maçlar 19 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil eden takımların 19 Ağustos Perşembe günü oynayacağı maçları yönetecek hakemler belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa Ligi'nde play-off turunda Galatasaray'ın Danimarka'nın Randers ekibi ile deplasmanda oynayacağı ilk maçı İspanyalı hakem Jesus Gil Manzano yönetecek. Maç Randers Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak. Manzano'nun yardımcıları Diego Barbero ve Angel Nevado olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez.

Avrupa Ligi'ne play-off turunda Fenerbahçe'nin Finlandiya ekibi HJK Helsinki ile sahasında oynayacağı ilk müsabakada Fransalı hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Ülker Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçta Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yardımcı, Jeremie Pignard ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İtalya ekibi Roma ile sahasında yapacağı ilk maçı ise Slovenyalı hakem Matej Jug yönetecek. Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçta Jug'un yardımcılıklarını Manuel Vidali ve Robert Vukan yapacak. Müsabakada dördüncü hakem ise Nejc Kajtazovic.

Sivasspor'un Konferans Ligi'nde Kopenhag'ı ağırlayacağı maçta orta hakem Ukraynalı Mykola Balakin olacak. Yardımcıları Volodymyr Volodin ve Valentyn Kutsev. Dördüncü hakem ise Oleksandr Derdo. Maç (AA)