İzmir'de 21 yaşındaki Ceyda Yüksel öldürüldü: Serkan Dindar tutuklandı

İzmir'de 21 yaşındaki Ceyda Yüksel, Serkan Dindar'ın evinde ölü olarak bulundu. Dindar, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir’in Bornova ilçesinde 21 yaşındaki Ceyda Yüksel, vücudundaki cam kesikleri nedeniyle ölü bulundu.

Ceyda Yüksel

İddiaya göre, Ceyda Yüksel ve Serkan Dindar'ın bulunduğu evden gelen cam kırılma sesleri duyan komşuları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri, Yüksel'in vücudunun çeşitli yerlerinde oluşan cam kesiklerinden dolayı öldüğünü ve kolunun kopma noktasına geldiğini belirledi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Serkan Dindar'ı gözaltına aldı. Yüksel'in cesedi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ZANLI SERKAN DİNDAR: CAMIN ÜZERİNE DÜŞMÜŞ OLABİLİR

Zanlı, ilk ifadesinde Ceyda Yüksel ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını ve birkaç gün birlikte kaldıklarını, olayın olduğu akşam bir eğlence mekanına gittikten sonra eve döndüklerini söyledi.

Serkan Dindar

Olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili hiçbir şey hatırlamadığını belirten Serkan Dindar, yine hatırlamadığı bir nedenle tartıştıklarını, Ceyda Yüksel'in de camın üzerine düşmüş olabileceğini öne sürdü.

Dindar, ayrıca Yüksel'in yaralanmasının ardından 112 Acil Servis ekiplerine kendisinin haber verdiğini öne sürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan Dindar, adliyeye gönderildi.

Zanlı, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. (İZMİR/AA)