Meteoroloji'den Marmara ve Doğu Anadolu Bölgesi'ne uyarı

Meteoroloji Bölge Müdürlükleri uyardı: Bugün İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile Erzurum, Erzincan, Iğdır, Kars, Ağrı ve Ardahan'a yağış bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

Meteoroloji'denDUVAR - Yağışlı hava Türkiye'yi terk etmiyor. Meteoroloji, Marmara Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi için yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü sağanağın İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile Tekirdağ'ın doğu ilçelerinde kuvvetli olmasını öngördü.

Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin edilen bölgede sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve zamanla çok bulutlu geçeceği bölgede, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Kars, Ağrı ve Ardahan'da öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. (HABER MERKEZİ)