Dolunay Soysert kedisine böyle veda etti

Oyuncu Dolunay Soysert, 17 yıldır birlikte yaşamı paylaştıkları kedisi Haşmet'in ölümü üzerine, instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dolunay Soysert'in, İran kedisi Haşmet'in öldüğünü duyurarak, 'Oğluma veda' başlıklı bir not yayınladı.

"Birgün ardından yazacak olduğumu bilme gerçeği, hep aklıma geldikçe kovaladığım bir kabustu benim için. Bugün O günmüş Paşam" diyen Soysert'in instagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Bilirsin vedalarda çok sulu gözlüyümdür ben, 17 senelik sırdaşlığımızda çok şahit olmuşluğun vardır, sense tesellide hep çok iyiydin... "Gözyaşı yalama tedavisi" ile iyileşmemişliğim yoktur. Duyardın, hissederdin bana dair her şeyi, o küçücük halinle tuhaftır arkamı sağlam hissettirirdin bana.

Ne çok insan geçirdin ömründen, şimdi gidişini duyanlar aradıkça farkediyorum da herkesin bir anısı var seninle, ne çok çocuk büyüttük evimizde, ilk kedi tecrübelerini seninle yaşadı hepsi, sonra ne çok korkan arkadaşım vardı da seni kucaklayarak yendiler korkularını. Yaver’i Müzi’yi bende bile olmayan bir sabırla büyüttün, bunca ev değiştirdik, her yeni taşındığımız yeri sen evimiz yaptın.

Artık sabahları uyanmak için alarm kurmak zorundayım uyandıranım yok, eve gelince karşılayanım, ayaklarım üşüyünce üstüne yatıp ısıtanım, dertlendikçe patisiyle avutanım, Müzi azdıkça arkasını toplayanım, kitaba, telefona çok daldım mı kafasıyla itip uyaranım yok.

Elimde senden kalan,paylaştığımız çok maceralı ve aşk dolu bir yaşam. Uğurlar olsun can yoldaşım, varlığın için teşekkür ederim...

Birisi senin için “Sanki kedi değil, bir krallık yürüyor” demişti:) Bu sözle hatırlayacağım seni, rahat uyu Haşom...

(HABER MERKEZİ)