Ankara ve Antalya'da sağanak etkili oldu

Antalya ve Ankara'da aşırı yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji yeniden uyardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteorolojinin uyarısından sonra birçok ilde sağanak yağmur başladı. Başkent Ankara'da gece başlayan yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Antalya'da yıldırımlar düşerken sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Ankara'da bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerinin oluşmasına neden olan sağanak, iş yerlerini ve evleri kullanılamaz hale getirdi. Keçiören ilçesi Aşağı Eğlence Mahallesi'nde bir binanın istinat duvarı çöktü.

Antalya'da ise gök gürültülü sağanak ile oluşan şimşekler ve yıldırımlar geceyi aydınlattı. Bazı caddeler de suyun tahliyesi zorlaştı.

Afyonkarahisar'da Şuhut ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı görüldü. İlçe genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak bir süre sonra yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı.

METEOROLOJİ YENİDEN UYARDI 

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz bölgeleri ile Erzincan, Ardahan, Kars ve Iğdır'da yeniden gök gürültü sağanak uyarısı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu illerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Yağışların, sabah saatlerinde Çankırı, Karabük, Kastamonu, Bartın ile Ankara'nın il merkezi ve kuzey ilçelerinde kuvvetli olması öngörülüyor. (HABER MERKEZİ)