Kurye, özel harekat polislerine 'hakaret etti' iddiası

İstanbul'da bir benzin istasyonunda özel harekat polislerine hakaret ettiği iddia edilen bir kurye gözaltına alındı. Gözaltına alınırken zor kullanılan kurye, polislerden şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bir benzin istasyonunda özel harekat polislerine hakaret ederek, kaçtığı iddia edilen kurye gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yeniköy'de bir benzin istasyonuna gelen ve kurye olarak M.A.S'nin, orada beklemekte olan Özel Harekat Polislerine yönelik hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddia edildi.

Hakaretleri duyan ve o sırada orada yakıt almak için bekleyen Şeker Aktaş Polis Merkezi memurlarının M.A.S'yi uyardıkları, daha sonra özel harekat polislerine durumun anlatıldığı ve memurlarla şüpheli arasında sözlü tartışma çıktığı, M.A.S'nin de motosikletiyle istasyondan ayrıldığı belirtildi.

Durumun Yunus ekiplerine bildirilmesi üzerine M.A.S'nin çalıştığı iş yerine gidilip kendisinden kimlik istendi. M.A.S'nin kimliğini göstermek istememesi üzerine polisler güç kullanarak kuryeyi karakola getirdi.

Sonrasında alınan doktor raporuna göre, M.A.S'nin burnunda şişlik ve ağrı oluştuğu belirtildi.

Karakolda, Yunus ekipleri ile M.A.S, birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi oldu.

M.A.S'nin emniyetteki beyanında, Yunus ekiplerinden ve benzin istasyonundaki iki sivil polis hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

M.A.S'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. (İSTANBUL/AA)