Karantinadan 245 kişi daha çıktı

Karantinadan çıkan Fenerbahçeli Berke Özer: Evde kaldıkça her şey çok güzel olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Belçika'dan Türkiye'ye getirilen ve korona virüsü tedbirleri kapsamında Gümüşhane'deki öğrenci yurdunda karantinaya alınan 245 kişi tahliye edildi. Ateş ölçümü sonrasında yurttan ayrılanlar 13 otobüs ile Türkiye'nin 42 iline gönderildi. Aralarında Belçika'nın KVC Westerlo takımında kiralık oynayan Fenerbahçeli futbolcu Berke Özer de bulunuyor.

'EVDE KALDIKÇA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK'

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki kalecisi Berke Özer karantinada kaldığı yurdun bahçesine çam ağacı fidanı dikti ve gazetecilere açıklama yaptı:

"Sağ olsunlar, bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve ilgiler yardımcı oldular. Spor aletleri sağladılar. Şimdi de sağlıklı bir şekilde çıktık. Evimize geçip orada da bir 14 günlük ev karantinamızı tamamlayıp inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. İstanbul'a dönüp orada Fenerbahçe ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sonrasında bu süreç nasıl ilerleyecek bakacağız."

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı da şimdiden kutlayan Özer, tüm Türkiye'nin Ramazan Bayramı'nı da şimdiden kutlayarak "Biz evde kaldıkça her şey çok güzel olacak" dedi. (GÜMÜŞHANE/AA)