İşsiz baba hasta oğlu için destek bekliyor

Çorum'da 18 yaşındaki Özkan Akpınar skolyoz hastalığı nedeniyle iç organları baskı görmeye başladığı için tehlikeli evreye girdi. Akpınar'ın ailesi ameliyat için yetkililerden destek istedi.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Çorum’un İskilip İlçesinde vücudundaki omurga eğriliği nedeniyle yatağa bağımlı halen gelen 18 yaşındaki genç, ameliyat olabilmek için destek bekliyor. Babası işsiz olan gencin iyileşme ümidi geçen her günle birlikte azalıyor.

İskilip’te yaşayan 18 yaşındaki Özkan Akpınar, tıp dilinde “skolyoz” olarak bilinen omurga eğriliği nedeniyle her geçen gün ölüme bir adım daha yaklaşıyor. Günden güne kötüleşen Akpınar’ın kurtuluşu ise olacağı ameliyata bağlı.

İÇ ORGANLARI TEHLİKEDE

Omurga eğriliği devam ettikçe iç organları baskı gören Akpınar'ın durumu günden güne kritik noktaya gidiyor. 49 yaşındaki baba Erol Akpınar’ın oğlunun tedavisi için gitmediği hastane kalmamış. Ancak yetkililere dilekçe de yazan baba, olumlu bir sonuca ulaşamamış. Anne Zeynep Akpınar oğlunun durumu için, “Bu acı dayanılmaz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Lütfen oğlumun bu durumuna kayıtsız kalmayın. Ona yardım elini uzatın” diyor.

'İLAÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEYEMİYORUM'

Baba Erol Akpınar ise ilaç ücretlerini dahi ödeyemediğini söylüyor: “İşsizim, ameliyatı değil ilaç ücretlerini dahi ödeyemiyorum. Sürekli oğlumun yanında durmak zorundayım, zaman zaman rahatsızlığı daha da artıyor. Buna dayanacak gücümüz kalmadı. Lütfen yetkililer bir an önce bir şeyler yapsın. Gidecek yerim kalmadı. Oğlumun yaşayabilmesi için hayırseverlerden destek istiyorum.”

Etiketler Çorum Ameliyat skaryoz