Beşiktaş'ta durağa dalan otobüs şoförüne müebbet istendi

Durakta bekleyenlerin üzerine otobüsü süren ardından kaçarken de bir kişiyi bıçaklayan otobüs şoförü Necdet Karakuş için savcı müebbet hapis talep etti. Karakuş, bir kişinin öldüğü 14 kişinin yaralandığı olayda otobüsü bilerek durağa sürdüğünü söylemişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde durakta bekleyenleri ezen özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş hakkında savcılık, "1 kişiyi kasten öldürme, 14 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 1 kez müebbet ve 210 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Beşiktaş’ta 3 Kasım günü saat 16.30 sıralarında yaşanan olayda, güzergahı dışında Ortaköy istikametine doğru ilerleyen Necdet Karakuş idaresindeki özel halk otobüsü, Bahçeşehir Üniversitesi Otobüs Durağı'na dalmıştı. Kaza sonrası kaçmak isteyen sürücü Necdet Karakuş kendisini durdurmak isteyen bir kişiyi de kolundan bıçaklamış ve sonra denize atlamıştı. Sürücü Necdet Karakuş polis ekipleri tarafından denizden çıkartılarak gözaltına alınmıştı daha sonra da çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Karakuş ifadesinde, bilerek otobüsü durakta bekleyenlerin üzerine sürdüğünü söylemişti. (HABER MERKEZİ)