İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e çıktı

Okulların tatil olması ve mesai bitimiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e kadar çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da mesai bitiminin ardından trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İlk ve orta dereceli okullarda yarı yıl tatilinin başlamasıyla da tatilin şehir dışında geçirmek isteyen ailelerde yola çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 80'e kadar ulaştı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile E-5 ve TEM otoyollarında her iki yönde de yoğunluk yaşanıyor.

HAVALİMANLARINDA YOĞUNLUK

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla seyahate çıkan yolcular dolayısıyla İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda hareketlilik yaşanıyor.

Öğrencilerin karne almasının ardından yurt içi ve dışına gitmek isteyen yolcular, İstanbul'daki iki havalimanında da yoğunluk oluşturdu. Yolcular, kontrol noktalarından geçerek iç ve dış hat terminallerinde bilet işlemlerini yaptı. Ailelerin yarıyıl tatili için çoğunlukla yurt içini tercih ettiği görüldü.

Havalimanı çalışanları, yoğunluğun yaşandığı terminallerdeki yolcuları yönlendirerek, işlemlerini gerçekleştirdi. (DUVAR-AA)

Öğrencilerin karne almasının ardından seyahate çıkmak isteyen yolcular, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yoğunluk oluşturdu. (Fotoğraf: Zafer Arslan/Anadolu Ajansı)