Niğde'de yangın: Dört ölü

Ulukışla'da iki katlı bir ev yandı. Yangında ikisi çocuk dört kişi ölürken üç kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bir evde yangın çıktı. Yangında ikisi çocuk dört kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Hacıbekirli köyünde 54 yaşındaki Necati Doğan'a ait iki katlı evin girişinde mangaldaki alevlerin kapıya sıçraması sonucu yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında, 51 yaşındaki Mukaddes Subaşı ile 26 yaşındaki Fadime, 5 yaşındaki Necati ve 2 yaşındaki Murat Muhammet Doğan vefat etti.

Yaralanan 50 yaşındaki Murat Subaşı hastaneye kaldırıldı. Pencereden atlayan 51 yaşındaki Nuray ve ev sahibi Doğan'ın tedavileri olay yerine gelen ambulanslarda yapıldı.

Ulukışla Kaymakamı Osman Şahin, yaptığı açıklamada, saat 00.30 civarlarında meydana gelen yangınla ilgili, "Ekiplerimiz gerekli müdahaleleri yaptı. İlk alınan bilgilere göre evde 7 kişi mevcut. 7 kişiden 2'si camdan atlayarak kendini kurtarmış. Yangının, emin olmamakla birlikte aşağıdaki mangaldan çıktığı, oradan kapıya sirayet ettiği ve bütün evi sardığı yönünde bilgi mevcut. Yangın kapıda çıktığı için vatandaşlar da dışarı çıkamamış. Barbekü herhalde, akşam yemeğinde kullanılmış. İlk bilgilerimiz bu yönde. İlgili arkadaşların raporu doğrultusunda kesinleşir" ifadelerini kullandı. (DUVAR)

Etiketler Niğde yangın ölü