'Kaz ayağı' eleştirisine yanıt Deniz Zeyrek'ten geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı'nın katıldığı davetin sosyal medyada eleştirlere hedef olmasının ardından, davete ilişkin açıklama gazeteci Deniz Zeyrek'ten geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katılımı ile İstanbul'da gerçekleşen davet kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na yönelik israf eleştirileri kısa sürede Türkiye'de 'Trend Topic' haline geldi. Konuya ilişkin açıklama gazeteci Deniz Zeyrek'ten geldi.

İstanbul'da bir et lokantasında çekilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'da yer alıyordu. Çok sayıda kullanıcı tarafından yapılan 'israf' eleştirilerine Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek de katıldı. Eleştirilere yanıt gazeteci Deniz Zeyrek'ten geldi.

Zeyrek toplantının bir grup Karslı ve Ardahanlı tarafından Kars'ta yetiştirilen kazların tanıtımı amacıyla organize edildiğini açıkladı. Aynı etkinliğe önceki yıllarda Binali Yıldırım ve Ahmet Arslan'ın da katıldığını ifade eden Zeyrek, paylaşımın sonuna "Not:C.Kaftancıoğlu ve E.İmamoğlu su içtiler." notunu düştü.

Görüntülerin ise sızdırılmadığını, etkinliğin yapıldığı restoranın instagram hesabında paylaşıldığını belirten Zeyrek'e Canan Kaftancıoğlu yanıt verdi.