Beşiktaş'ta otobüs sürücüsü dehşet saçtı: 13 yaralı

Otobüs durağına dalarak 12 kişiyi yaralayan sürücü, araçtan inip bir kişiyi de bıçakladı. Kaçarak denize atlayan sürücü gözaltında.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beşiktaş'ta bir otobüs şoförü, otobüs durağına dalarak 12 kişiyi yaraladı. Şoförün araçtan indikten sonra duraktaki bir kişiyi de bıçakla yaraladığı belirtildi.

Beşiktaş meydanda gerçekleşen olayda otobüs sürücüsü daha sonra elinde bıçakla kaçmaya başladı ve denize atladı. Sürücü gözaltına alındı. Bıçaklanan kişi ile durakta otobüsün çarptığı bir kişinin durumu ağır.

10 YILLIK HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Olayı gerçekleştiren 33 yaşındaki Necdet K. isimli şahsın 10 yıllık Özel Halk Otobüsü şoförü olduğu, güzergâhı dışında Ortaköy istikametine doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı içerisinde yolcu bulunmayan otobüs ile Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara çarptığı, devamında elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen (1) vatandaşı kolundan yaralayarak Beşiktaş sahilinden denize atladığı belirlenmiştir. Şahıs kendisini kovalayan görevlilerce denizden çıkartılarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahsın alkollü olmadığı tespit edilmiştir. Otobüs çarpması ve bıçakla yaralama neticesinde üçü İran uyruklu, ikisi yaşı küçük olmak üzere toplam 13 şahıs yaralanmıştır." (HABER MERKEZİ)

(HABER MERKEZİ)