Tarihi mekanda mayolu poza gözaltı

Erzurum'da bulunan Aziye Tabyası'nda mayolu fotoğraflar çektiren kadın, ahlak bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Emniyet açıklamasında, "yapılan araştırmalar neticesinde fotoğraftaki uygunsuz görüntüler tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarihte ’93 Harbi’ olarak anılan Osmanlı-Rus Savaşında,  Erzurumluların şehrin savunmasını yaptıkları Aziziye Tabyası’nda bir kadın mayolu fotoğraflar çektirdi. Bu fotoğrafları sosyal medyadaki hesaplarından paylaşan kadına sosyal medyadan ve bazı internet siteleri üzerinden tepki gösterildi.

Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlileri kadını gözaltına aldı ve emniyetteki ifadesinin ardından serbest bıraktı.

K.G., fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA YAPILDI

Yaşananlarla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle oldu:

"'Nene Hatun'un kemiklerini sızlatmayın' başlıklı sosyal medya haberi ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince yapılan araştırmalar neticesinde fotoğraftaki uygunsuz görüntülerin K.G isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiştir. Adli makamlarla yapılan görüşmeler sonrasında yakalanarak gözaltına alınan şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldıktan sonra serbest kalmıştır." (HABER MERKEZİ)