10 Ekim'de bacağı kopan Karakuş'a protez desteği

Ankara'daki 10 Ekim saldırısında bacağı kopan Günay Karakuş için sanatçı Haluk Levent'in destek çağrısı karşılık buldu. Bir iş insanının gerekli parayı yatıracağını duyuran Haluk Levent, bu kişi için şiir yayınlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 10 Ekim 2015'te Ankara'daki Barış Mitingi'ne düzenlenen bombalı saldırıda bacağı kopan Günay Karakuş'a protez desteği geldi. Müzisyen ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'in sosyal medyada paylaştığı yardım çağrısının ardından bir iş insanı, Karakuş'un ihtiyaç duyduğu protezin bedeli olan 18 bin TL'yi vereceğini söyledi.

Haluk Levent yaptığı paylaşımda Karakuş'a destek olacak kişiye şiir yazacağını ifade etmişti. Levent kısa bir süre sonra yolladığı gönderide destek geldiğini belirtti ve "İş insanı Erdoğan U. ve dostları az sonra parayı yatıracaklarını ilettiler..! Harikasınız canlarım" mesajını paylaştı. Levent, akşama söz verdiği şiiri yayınlayacağını söyledi.

Katliamdan yaralı kurtulan Günay Karakuş resim sergisi açtı: Üretmesem belki de dayanamazdımKatliamdan yaralı kurtulan Günay Karakuş resim sergisi açtı: Üretmesem belki de dayanamazdım