Babaları öldürdü, 3 çocuk annesiz kaldı

Erzurum'da 3 çocuk annesi kadın, boşanma davası açtığı eşi tarafından duruşmadan bir süre sonra tabancayla vurularak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzurum'da, Ömer P. ile Seher P., aralarındaki geçimsizlik nedeniyle geçen yıl ayrı yaşamaya başladı. Boşanma davası için sabah saatlerinde adliyeye giden Seher P., mahkemede şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmak istediğini söyledi. Ömer P. ise duruşmaya katılmadı.

Adliye yerine ayrı yaşadığı eşinin oturduğu apartman dairesine gelen Ömer P.'ye kapıyı açan 9 yaşındaki oğlu M.B.P., annesinin evde olmadığını söyledi. Bunun üzerine Özgür P., sokağa park ettiği otomobilinin içinde beklemeye başladı. Adliyeden dönen Seher P.'yi görünce araçtan inip yolunu kesip konuşmak istediğini söyleyen ve olumsuz yanıt alan Ömer P., belinden tabancasını çıkardı ve Seher P.'ye art arda 3 el ateş ettikten sonra otomobiline binip kaçtı.

Çağrılan ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Seher P., yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Harekete geçen polis ekipleri ise kaçan Ömer P.'nin otomobili merkez Aziziye ilçesindeki sağlık ocağı önünde terk edilmiş halde bulundu. Araştırmalarını sürdüren polis, Ömer P.'yi, olaydan yaklaşık 2 saat sonra, başka otomobilde yakaladı.

Zanlı Ömer P (ortada), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, yaklaşık bir saat sonra Aziziye ilçesinde yakaladı.

Kardeşleri İ.P. (3) ile Z.P. (8) ile evde oturdukları sırada babasının geldiğini söyleyen M.B.P., "Babam eve geldi annemi sordu. Evde olmadığını söyleyince beni içeriye gönderdi. Daha sonra silah sesleri duyduk" dedi. (ERZURUM-DHA)