'Korkmuyorum fakat sesimi duyun, yardım edin lütfen!'

Ayrıldığı erkek arkadaşının kendisini ölümle tehdit ettiğini, ayrılık kararının ardından darp edildiğini ve savcılığa başvursa da sürecin yavaş ilerlediğini anlatan İlayda Özen yardım istedi: "Mahkeme tarihi Ekim 2019, o güne kadar bu erkek tarafından öldürülüp öldürülmeyeceğimi ben bilmiyorum! Pekâlâ,sizler biliyor musunuz?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlayda Özen isimli kadın, ayrıldığı erkek arkadaşının kendisini ve ailesini tehdit ettiğini, hakkında uzaklaştırma kararı çıkartılmasına rağmen her gün aynı davranışını sürdürdüğünü ve ilişkiyi bitirme kararı aldığında da darp edildiğini yazdı.

İlayda Özen savcılığa başvurduğunu belirtse de sürecin yavaş işlediğini, bu durum nedeniyle babasının kalp krizi geçirdiğini, annesinin panik atak yaşadığını ve kendisinin de anti-depresan ilaçlar kullandığını söyledi. Özen, "Mahkeme tarihi Ekim 2019, o güne kadar bu erkek tarafından öldürülüp öldürülmeyeceğimi ben bilmiyorum! Pekâlâ,sizler biliyor musunuz?" diye yazdı.

Özen, gerekli kurumlara başvuru yapsa da bunların yeterli olmadığını düşündüğü için sesini Twitter'dan duyurmaya çalıştı. Yaşadıklarını anlattıktan sonra "Korkmuyorum fakat çaresiz hissetmek de istemiyorum! Sesimi duyun, yardım edin lütfen!" diye sözlerini noktalayan Özen'in paylaşımları şu şekilde olu: