Gözaltına alınan O Ses Türkiye birincisi serbest bırakıldı

O Ses Türkiye yarışmasında birinci olan Ferat Üngür, sosyal medyada 'terör örgütü propagandası' yaptığı iddiasıyla Diyarbakır'da gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TV8'de yayımlanan O Ses Türkiye yarışmasında bu sene birinci olan Ferat Üngür, bugün gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Üngür'in sosyal medya üzerinden 'Terör örgütü propagandası' yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı.

Polis ekipleri Üngür'ü, evinde gözaltına alırken Üngür, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Burada  ifadesi alınan Üngür, serbest bırakıldı.

Yaşadıklarından sonra sosyal medyada bir açıklama yapan Üngür, "Merhaba arkadaşlar bugün Emniyetten arkadaşlar bir sosyal medya beğenisi üzerine bilgimi almak istediler! (Beğeni şahsıma ait değildir) Şu an Emniyetten ayrıldığımı rutin hayatıma devam ettiğimi belirtiyor saygılarımı sevgilerimi sunuyorum," ifadelerini kullandı.

TV8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye’nin 2019 şampiyonu Üngür, şampiyonluk konuşmasında şunları söylemişti: "Bu birinciliği kadınlara, annelere ve şiddet mağduru kadınlara armağan ediyorum." (DİYARBAKIR/DHA)

O Ses Türkiye birinciliğini kadınlara armağan ettiO Ses Türkiye birinciliğini kadınlara armağan etti