Muhtarlık kavgası ölümle bitti

31 Mart seçimleri öncesi ilk ölümlü kavga haberi Erzincan'ın Tercan ilçesinden geldi. Muhtarlık yarışına girecek olan İsmail Şimşek, rakibinin destekçileriyle girdiği kavgada hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzincan'ın Tercan İlçesi'nde muhtar adayı 45 yaşındaki İsmail Şimşek, rakibinin destekçileriyle girdiği kavga sırasında bir işyerinin vitrin camına çarpıp, kırılan cam parçalarının üzerine düştü. İki çocuk babası olan Şişmek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Erzincan'ın Tercan İlçesi'ne bağlı Mercan Beldesi'nde, beldeye 5 kilometre uzaklıktaki Gökçe Köyü'nde muhtar adayı olan İsmail Şimşek ile rakibi A.Y.'yi destekleyenler edinilen bilgiye göre dün akşam kavga etti. Kavga, köylülerin araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak taraflar bugün beldede yeniden karşı karşıya geldi.

VİTRİN CAMINA ÇARPIP DÜŞTÜ

A.Y.'nin destekçileri, Seyfettin Küçük ve Muhammed Küçük'ün bıçak, İsmail Şimşek'in çekiç kullandığı kavga sırasında muhtar adayı, bir iş yerinin vitrin camına çarptı. Kırılan cam ile birlikte düşen İsmail Şimşek, ağır yaralandı.

Tercan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk babası çiftçi İsmail Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan Seyfettin ve Muhammed Küçük ise Çayırlı Tercan Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi. Polis ve jandarma belde ile köyde geniş güvenlik önlemi aldı. (ERZİNCAN / DHA)