Adliyeye baltayla gelen kişi tutuklandı

Bakırköy Adalet Sarayı'na baltayla gelen şüphelinin, "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçundan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'na baltayla gelen ve gözaltına alınan S.G., adliyeye sevk edildi. S.G., "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçundan tutuklandı.

Bakırköy Adalet Sarayı'na, dün baltayla girerken gözaltına alınan 28 yaşındaki şüpheli S.G, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince, "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlamasıyla tutuklandı.

İfadesinde, "polise mukavemet" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası aldığına dair tebligat geldiğini söyleyen S.G, "mağdur olmasına rağmen suçlandığını görünce ağırına gittiğini" söyledi.

S.G, "Adliyenin dış kapısından içeri girdim ve bina girişindeki güvenlikçilere baltayı teslim ettim. Bana ne olduğunu sordular. Ben de 'Emekçi adamım, baltamla geldim, hayatımı bununla kazanıyorum' dedim. Bunun üzerine güvenlik görevlisi bana neden getirdiğimi sordu. Ben de kendimi ifade edebilmek için getirdiğimi, kötü bir niyetim olmadığını söyledim. Kimseye bir kinim yoktu" ifadelerini kullandı. (İSTANBUL/AA)