Sis, Kadıköy'de ulaşımı karıştırdı!

Yoğun sis deniz ulaşımını durdurdu. Kadıköy Ayrılıkçeşmesi durağında yaşanan yığılma İETT görevlileri ile yolcular arasında gergin dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ayrılıkçeşmesi durağında Üsküdar'a ücretsiz giden otobüslerin önünde büyük bir kalabalık oluştu. Üsküdar'a ulaşmak isteyenler sokaklara taştı. İnsanların yola çıkmasıyla trafik tek şeritten sağlanmak zorunda kaldı. Yolcular ile İETT görevlileri arasında gergin dakikalar yaşandı.

Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis sabahın erken saatlerinde de etkisini sürdürürken, görüş mesafesi kısaldı ve bazı sürücüler zor anlar yaşadı. Marmara'da yoğun sis nedeniyle İstanbul Şehir Hatları, tüm seferlerini iptal etti. İDO'nun ise Beşiktaş-Bostancı ve Harem-Sirkeci seferi iptal oldu.

Sisten dolayı Kadıköy tarafında da ulaşımda büyük sorunlar yaşandı. Ayrılıkçeşme durağında Üsküdar'a ücretsiz giden otobüslerin önünde büyük bir kalabalık oluştu. Üsküdar'a ulaşmak isteyenler sokaklara taştı. İnsanların yola çıkmasıyla trafik tek şeritten sağlanmak zorunda kaldı.

Vatandaşlar İETT görevlilerine otobüsleri tek tek gönderdikleri için büyük tepki gösterdi. İETT görevlileri de tek şeritten akan trafikte kalabalıktan yolcu almaya çalışan dolmuş sürücüleriyle tartıştı.

Marmara'daki sis nedeniyle iptal edilen vapur seferleri yapılmaya başlandı. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada, "Saat 10.00 itibariyle seferlerimiz yapılmaya başlamıştır" denildi.